profit.bg“Безпрецедентният ефект от кризата свързана с коронавируса върху спортната индустрия ще

...
profit.bg“Безпрецедентният ефект от кризата свързана с коронавируса върху спортната индустрия ще
Коментари Харесай

Негативният ефект върху глобалния спорт ще възлезе на $60 млрд.

profit.bg

“Безпрецедентният ” резултат от рецесията обвързвана с коронавируса върху спортната промишленост ще се усеща през цялата година, обявиха от компания за спортни разбори пред CNBC.

Масовите събирания, включително на спортни събития онлайн, са анулирани и отсрочени от март в опит да се управлява разпространяването на заболяването, която умъртви над 300 000 души и разболя над 4.4 милиона по света.

“Този резултат ще се усеща през цялата година като спадът в световната спортна стопанска система евентуално ще е сред 50% и 60%, ” съобщи Дейвид Лампит, ръководещ шеф на в Sportradar.

 

“Пораженията евентуално ще са в размер на 60 милиарда $ в международен мащаб, ” споделя той пред CNBC.

Мачовете не могат да бъдат гледани онлайн сега, само че към момента има “огромно отсрочено предпочитание ” за спорт онлайн, съгласно Лампит. “Търсенето е от последните два месеца, в които просто нямаше спорт. ”

Постепенното завръщането на спорта онлайн

Феновете към този момент могат да се включват онлайн откакто мачовете последователно стартират да се възобновяват само че без аудитория на стадионите. Германската Бундеслига се възобновява този уикенд, до момента в който шампионата в Южна Корея бе обновено предходната седмица.

“Мисля, че в началото ще станем очевидци на невероятни данни за зрителския интерес, ” споделя Лампит. “Това е  нещо, което видяхме в корейската лига. ”

Съдържанието от лигата се предава в 37 страни, което не се очакваше, споделя той, добавяйки, че в Европа, Китай, Австралия и Азия има “изключително търсене ”.

Другите огромни спортни шампионати сега към момента изчакват към този момент, само че Лампит предвижда “свръхпредлагане на наличие онлайн през третото и четвъртото тримесечие на 2020 година Той обаче признава, че това ще зависи и от развиването на обстановката с вируса.

“Ще има голямо предложение на спорт онлайн през втората половина на годината, ” споделя той. “Ще бъде забавно да забележим по какъв начин всичките тези спортни събития ще се конкурират между тях. ”

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР